Tämän blogin tarkoitus on tuoda näkyväksi työtä jota luokassa tehdään. Se on avoimuutta. Se on dokumentaatiota oppilaiden töistä. Oppilaat tekevät paljon hienoja töitä, jotka ansaitsevat tulla nähdyksi. Jos saat ideoita tai inspiraatiota tekemiseen, ole hyvä! Ethän kuitenkaan kopioi kuvia ilman lupaa.

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Linnoja

Teimme draamasadun sydämettömästä lohikäärmeestä. Satu sijoittui Hopeakaupunkiin ja Kultakaupunkiin, joissa molemmissa oli muurien ympäröimä linna. Kaupunkien välillä asusti lohikäärme, joka sieppasi jokaisen matkalaisen vangikseen. Kaupunkilaiset olivat onnettomia, eivätkä uskaltaneet poistua kaupungista. Mietittiin mitä tehdä, ritarit ja prinssit valjastettiin pyydystämään lohikäärmettä. Salaperäinen kauppias ilmestyi kaupunkiin ja tarjosi lohikäärmeen sydäntä sijoitettavaksi sydämettömän lohikäärmeen rintaan. Ongelmana oli vain miten saada se hurjan eläimen rintaan? Lapset keksivät keinon ja niin selvisi lohikäärmeen ongelma: Hänellä ei ollut ystäviä, eikä hän tiennyt miten niitä saada ja siksi hän sieppasi kaupunkilaisia vangeikseen. Vasta lapset osasivat opettaa hänelle miten saada ystäviä! Lopuksi lapset saivat vielä keksiä mitä iloa kaupunkilaisille voisi olla lohikäärmeestä. Tuli hienoja lentokoneita, liukumäkiä ja arvaatte vaan miten hienoja muita ideoita!
Nämä linnat on piirretty draamasadun päätteeksi. Onko niissä muutamissa näkyvä loikäärme hurja vai jo kiva kaveri, jonka selässä voi lentää naapurikaupunkiin tai laskea helteisenä päivänä liukumäkeä viileään veteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti